Nieuwe exposant RAS-Expo

Vanaf december 2022 exposeert Joke Bodde haar grafisch werk en collages in het RAShuys, Giezenstraat 3, te Roderesch.
De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 10 – tot 16 uur. Gratis entree.
Verder op telef. afspraak met Janneke Ulrich, 06 22826535.

Joke Bodde leerde de druktechniek als lid van de Teken- en Schilderclub Roden (T.S.R.) van Reinoud Kuipers. Later schilderde zij vele jaren onder leiding van o.a. Jan Kenter. Doordat de T.S.R. een grote drukpers aanschafte, ging zij weer terug naar de hoogdruk techniek. Zij probeert in haar werk tot een mooie, evenwichtige compositie te komen. Er worden ook enkele collages getoond, welke gemaakt zijn van gescheurde vormen van eigen afdrukken, die geplakt zijn op passe-partout karton.

In de loop der jaren exposeerde zij o.a. in de Kunstkamer te Marum, Galerie Barth-Art, het Kerkje van Sellingen, Kunstencentrum K38 en deed mee aan kunstroutes van Kunstmomenten in Noordenveld.