Tarieven per 1-1-2023 en Energiebeleid

Tarieven:

Met ingang van 1 januari 2023 wijzigen onze huurprijzen. Wij hanteren voor het eerst commerciële en niet-commerciële tarieven.

Niet-commerciële zaalhuur 10,00 euro per uur *
Commerciële zaalhuur 15,00 euro per uur (hieronder valt ook prive-verhuur van de openbare ruimte)
Onze consumptieprijzen blijven gelijk.

* verenigingen/clubs uit onze eigen RAS-dorpen of activiteiten van verenigingen/clubs waaraan onze dorpsinwoners via lessen kunnen deelnemen of huurders/gebruikers (met eigen sleutel en toegangscode)

Wanneer u twijfelt onder welke zaalhuur u valt? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Energiebeleid:

In de openbare ruimte houden we het aangenaam.

Voor de zalen 1/2/3/5 en 6 geldt dat de verwarming standaard uit staat. Zodra huurders/gebruikers binnen komen kunnen zij zelf de verwarming aan zetten. In het begin kan het dus nog even fris zijn. Bij vertrek dient de verwarming uitgedraaid te worden of bij vorst op de stand met het sterretje.

De gymzaal (zaal 4) wordt standaard op 16 graden gezet. Deze temperatuur is voor de gymzaal de basis. Wil een gebruiker/huurder de gymzaal hoger voor zijn/haar groep? Dan wordt deze (maximaal) 2 uur van te voren aangezet. Voor deze extra uren om de gymzaal te kunnen verwarmen wordt 2,00 euro per uur extra in rekening gebracht. Dit betekent als u de gymzaal 1 uur huurt er 4,00 euro extra aan verwarmingskosten bij komt.
Zodra de gebruiker/huurder de gymzaal betreedt wordt de verwarming teruggezet naar 16 graden. Dit doet de gebruiker/huurder zelf bij binnenkomst.

Wanneer het bestuur constateert dat de verwarming niet is uitgezet wordt 2,00 euro per onnodig uur dat de verwarming aan staat in rekening gebracht.

Ondanks dat het energiebeleid ook per 1-1-2023 in gaat verwachten wij van iedereen dat per direct al zuinig wordt omgegaan met gas en elektra.