IVA-instructie voor vrijwilligers en RAS-inwoners

Om in ’t RAShuys alcohol te mogen schenken is het verplicht om een IVA-instructie te volgen of in het bezit te zijn van een diploma Sociale Hygiëne. Daarom organiseert Stichting RAS dinsdag 27 november van 19.30 uur tot 22.00 uur voor al haar vrijwilligers en RAS-inwoners een IVA-instructie. Tijdens deze avond leren instructeurs van Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) hen alle ins & outs rondom verantwoord alcohol schenken.

Ben jij of ken jij iemand die onze openbare ruimte wel eens wil huren? En ben jij niet in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne? Schuif dan gratis en voor niets gezellig aan bij de IVA-instructie en laat je registreren bij ‘t RAShuys. Dan kan jij jouw gasten in de toekomst ook zelf een glaasje alcohol inschenken. Je bent dan niet meer verplicht om een of meerdere vrijwilligers van ons in te huren á €25,00 per vrijwilliger per 4 uur.

Laat je even weten of je van ons aanbod gebruik maakt? Dat kan door te bellen of te mailen naar 050-5010656 of info@rashuys.nl