Privéverhuur ’t RAShuys gewijzigd

‘t RAShuys is voor veel particulieren en bedrijven een mooie locatie voor het organiseren van privé aangelegenheden en zakelijke activiteiten. Ook mensen buiten het RAS-gebied weten hun weg goed naar het karakteristieke dorpshuis te vinden. Echter, dit succes dwingt het bestuur van Stichting RAS keuzes te maken aangaande de privéverhuur van haar ruimten. Vanwege wet- en regelgeving mogen dorpshuizen binnen de gemeente Noordenveld namelijk maximaal 10 keer per jaar het dorpshuis verhuren. Het bestuur heeft besloten elke maand; met uitzondering van juli en augustus, één privéverhuur toe te staan èn alleen aan inwoners uit Roderesch, Alteveer en Steenbergen (RAS-gebied). Geïnteresseerden kunnen ’t RAShuys maximaal zes weken van te voren vastleggen.

  

Inmiddels is duidelijk dat ’t RAShuys voor 2018 alleen de maand december nog beschikbaar heeft voor privéverhuur. De reserveringen die voor dit jaar al stonden laat het bestuur ongewijzigd staan. Uiteraard betreft dit alleen privé aangelegenheden. Voor vergaderingen, workshops, kinderfeestarrangementen etc. blijft ’t RAShuys gewoon beschikbaar, ook voor mensen en ondernemers van buiten het RAS-gebied.

Kijk voor meer informatie over privéverhuur bij Verhuur & Reserveren of neem contact op met het bestuur. In ons reserveringssysteem kunt u precies zien wanneer welke ruimte nog beschikbaar is.

Facebooktwitterrssby feather
Facebooktwitterby feather