Murphy’s Quiz

Zaterdag 17 februari kan iedereen om 20.00 uur voor de zesde keer deelnemen aan een gezellige quizavond in Roderesch! Vanaf 19.45 uur is het dorpshuis open en is iedereen van harte welkom!

Deelname € 2,00 p.p., inclusief een kop koffie of thee.

Pubquiz

Murphy’s Quiz in het kort
Een Murphy’s Quiz is een algemene en avondvullende kennisquiz met diverse vragen, een muziekronde en een fotoronde. De quiz vindt plaats in een ontspannen en gezellige sfeer. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met vrienden, familie, collega’s of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal 5 personen.

Deelname
Hou je van quizzen en een gezellige avond: stel dan een team samen of schuif gezellig aan en doe een keertje mee aan de Murphy’s Quiz. Graag willen we iedereen vragen om zich (als team of individueel) voor 15 februari a.s. op te geven. Dit kan per mail via info@rashuys.nl of door te bellen met 050-5010656.

Wij zien jullie graag op 17 februari 2018.
Team ‘t RAShuys