Kerstmarkt: op naar de derde sfeervolle editie

Zaterdag 16 december werd de tweede editie van de kerstmarkt in ‘t RAShuys georganiseerd. Het was weer een gezellig sfeertje, met leuke kraampjes, een kerstman, verschillende activiteiten en de heerlijke geuren van soep en kniepertjes en vers dennengroen. De RAS-zangers droegen bij aan de gezelligheid met hun kerstliederen repertoire. Op naar de derde editie… Het wordt een mooie traditie!

                 Kerstmarkt 't RAShuys 2017           

In verband met de regen waren de dieren van de Blakervelderhoeve naar de gymzaal verplaatst. De schapen en konijnen leken het prima te vinden en … de kinderen vermaakten zich ook prima. Lekker spelen in het stro is altijd leuk. Je kon daarnaast vlees en heerlijke streekproducten kopen van de Blakervelderhoeve en er een lekker bord bonensoep eten.

De overige kraampjes waren in de algemene ruimtes. Er werden kniepertjes en nieuwjaarsrolletjes gebakken, boeken en verschillende kerstdecoraties, zelfgemaakte accessoires van “het Stekje”, thee, kerststukjes en vogelhuisjes verkocht.

Het was erg gezellig en sfeervol.
Meer foto’s zijn te vinden op onze Facebookpagina.