Kerstmarkt: de kleinste en meest idyllische van het Noorden

Ook dit jaar wordt ’t RAShuys door diverse lokale ondernemers, particuliere verkopers en vrijwilligers omgetoverd tot kerstmarkt. Zaterdag 16 december kunnen bezoekers van 11.00 tot 16.00 uur langs kraampjes slenteren, zich tegoed doen aan lekkernijen, koopjes jagen, prijzen winnen en genieten van muziek en vertier. Vorig jaar nog bekroond met de titel ‘de kleinste en meest idyllische kerstmarkt van het Noorden’, dat belooft wat.

Kerstmarkt 't RAShuys (archieffoto 2016)

‘Home made’ spulletjes en kleurrijke kunstwerken lonken naar de bezoekers. Of je nu op zoek bent naar een stevige kerstboom, iets sfeervols voor je interieur, een goed boek of mals vlees voor het kerstdiner. Deze (grotendeels) indoor kerstmarkt biedt een zeer gevarieerd aanbod. Jezelf trakteren op iets feestelijks, iets schenken aan het goede doel of gewoon voor de gezelligheid: het is tijdens de kerstmarkt voor jong en oud goed toeven in ‘t RAShuys. De RAS-zangers zorgen voor het muzikale tintje terwijl je slentert langs de kraampjes, je handen warmt aan een knapperend vuurtje of geniet van een kop thee of een kom soep. Als je denkt dat dit alles is; er is nog veel meer te beleven. Genieten van verse kniepertjes en rolletjes, konijntjes knuffelen en de dieren in de kerststal. Wil je op de foto met ‘Santa Claus’, hij neemt graag de tijd voor je. Het vrijwilligers kerstteam van ’t RAShuys en de kerstman heten iedereen van harte welkom!

Ben jij een lokale ondernemer of particulier die deze kerstmarkt en rommelmarkt nog fraaier kan maken? Dan is ’t RAShuys op zoek naar jou! Er zijn nog een paar plekken over (vol=vol). Deelname is gratis. Opgave vóór 14 december a.s. via info@rashuys.nl of 050—5010656 in verband met reservering van ruimte en aantal stands.

Nieuwsgierig hoe het vorig jaar was? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina.