24 uur bivakkeren

Nog even voor de vakantie je kampeermiddelen uitproberen en testen. Of samen ontdekken hoe leuk kamperen kan zijn. Dat kan in de achtertuin van ’t RAShuys. Niet alleen handig, vooral erg gezellig! Op 9 juli is iedereen vanaf 14:00 uur welkom om 24 uur te komen bivakkeren.

24 uur bivakkerenOnze achtertuin biedt veel ruimte. Niet alleen voor verschillende kampeerplekken, maar ook voor vertier. Als jij voor de kampeerspullen en je eigen drinken zorgt, zorgen wij voor een heerlijke BBQ en het ontbijt. Opbouwen kan vanaf 14:00 uur. Daarna; lekker het bos in, boekje lezen voor de tent, een pilsje, wijntje of drankje pakken tijdens het inloopcafé van 16:00 tot 18:00 uur of een (sportief) spelletje. Genieten maar! Tot zondag 14:00 uur, want dan moet het terrein weer leeg zijn i.v.m. andere activiteiten.

RAShuys faciliteiten
Tijdens het 24 uur bivakkeren kan iedereen gebruik maken van het toilet. En een afwasje is snel gedaan. Andere sanitaire voorzieningen zijn niet aanwezig. Maar wie wil; de tuinslang is gewillig. Niet alle kampeerplaatsen kunnen gebruik maken van stroom. Dus neem vooral een lampje op batterij of gas mee. Diegene die af en toe wel stroom nodig heeft, dient zelf een kabelhaspel mee te nemen. Let op: ’t RAShuys beschikt niet over een PIN. Vergeet dus niet contact geld mee te nemen.

Plekje bemachtigen
Ben jij inmiddels enthousiast geworden? Twijfel dan niet en geef je snel op. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Hoeveel hangt af van de grootte van de tenten, caravans, campers of vouwwagens. Opgeven kan tot 6 juli a.s. bij Jannie Russchen, via 06-33899903 of info@rashuys.nl. Geef bij je aanmelding het aantal volwassenen en kinderen (incl. leeftijd), het type kampeermiddel en de ruimte die je nodig hebt door. Kinderen tot 16 jaar mogen alleen onder begeleiding bivakkeren. Allergieën of dieetwensen? Vergeet ze niet door te geven i.v.m. de BBQ en het ontbijt. We houden er graag rekening mee.

Prijs: €15,00 p.p., incl. BBQ en ontbijt. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts €7,50.

Oproepje
Als de avond valt, de temperatuur daalt en het schemerig wordt kunnen we wel wat extra warmte en gezelligheid gebruiken. Heb jij een vuurkorfje of een gitaar? Neem deze dan vooral mee. Samen maken we er 24 gezellige uren van.

BBQ – Extraatje
Is kamperen  niet echt jouw ding, maar ben je wel dol op gezelligheid en BBQ’en? Dan hebben wij misschien een leuk aanbod. Voor €5,00 kan jij zaterdag gezellig aanschuiven bij onze BBQ. Tip: Leuk te combineren met het inloopcafé dat om 16:00 uur haar deuren opent. NB: Consumpties zijn voor eigen rekening.