Een RAS-feest was het zeker

Voor diegene die het gemist hebben, vorige week hebben de RAS-inwoners deel kunnen nemen aan ’t RAS-feest. En een feest was het zeker. Er heerste een gemoedelijke, gezellige, feestelijke en sportieve sfeer. Beelden zeggen meer dan woorden –> kijk snel op onze Facebookpagina!

11, 12 en 13 juni hebben veel RAS-inwoners samen doorgebracht bij ’t RAShuys. Of je nu alleen voor de gezelligheid kwam, deelnam aan een van de vele sportieve activiteiten of kwam voor het lekkere eten; voor jong en oud zat er wel iets bij. Het weer heeft daar positief aan bijgedragen. En als je denkt dat de festiviteiten voorbij zijn, dan heb je het mis. Want op 24 juni staat nog de 50+ middag gepland: Hoe ziet onze wereld er in 2035 uit?

BBQ 't RAS-feest '16

  • 24 juni 14:00u – 16:00u De RAS 50+ middag. Hoe ziet onze wereld er in 2035 uit?
    Een boeiende presentatie waarin je meegenomen wordt naar de denkbeeldige wereld van 2035.

’t RAS-feest ‘16
Was je dit jaar niet van de partij? Misschien heb je wat van je buren gehoord, zo niet dan is dit in het kort wat je gemist hebt:

  • Een feestelijke en respectvolle opening; waarbij stil is gestaan bij het overlijden van dorpsgenoot Henk Wieringa.
  • Dat Wesley Kloosterman de trotse winnaar is van de ballonwedstrijd van ’15. De kinderen bedolven werden onder een lintjes- en snoepregen. En niet te vergeten, dat zij zich drie dagen uit leefden op ons nieuwe springkussen.
  • De sportieve en gezellige strijd tijdens het klootschieten, maar wie o wie ging er net de eer vandoor? Bij het Jeu de boules spande het erom; Dennis & Jurgen gingen er uiteindelijk met de prijs vandoor.
  • Het stratenvolleybal, waarbij alle dorpen vertegenwoordigd waren en fanatiek meespeelden. Het team Plekzat-Senioren bleek in de finale toch niet opgewassen te zijn tegen team Kerk-1.
  • Een grappige kleurrijke ballonclown, het schminkfestijn en de bloemsierkunsten van kinderen.
  • Een prachtige fietstocht in de omgeving.
  • De gulle schenkingen van Stichting ’t RASpaardje aan lokale verenigingen.
  • Een goed verzorgde BBQ inclusief, een limbodans en een overheerlijk Italia schepijsje.
  • En de oproep om je aan te melden voor de nieuw te vormen commissie ’t RAS-feest.

Oproep
Dorpsbelangen RAS en stichting RAS hebben dit jaar de handen ineen geslagen om ’t RAS-feest te organiseren. Lijkt het jou leuk om ook een bijdrage te leveren aan ’t RAS-feest? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een nieuwe ‘commissie ’t RAS-feest’. Samen de schouders er onder zetten en een mooi feest organiseren. Een nieuwe commissie die de traditie in stand wil houden, er met een frisse blik naar kijkt en wellicht met nieuwe ideeën en activiteiten komt. Lijkt jou dat wat? Geef dit dan door aan info@rashuys.nl.