Oud Hollandse spelletjes

­­­Wie van oud Hollandse spelletjes houdt is zaterdag 23 november bij ‘t RAShuys aan het juiste adres. Naast plezier maken kunnen de spelers ook oud Hollandse lekkernijen verdienen. En dat voor maar €1,00 per persoon. Om iedereen de mogelijkheid te geven mee te spelen kan men zowel van 14.00 tot 16.00 uur als van 20.00 tot 22.00 uur bij het dorpshuis terecht.

De spelletjes zijn geschikt voor jong en oud en alles wat daartussenin zit. Iedereen is welkom, ook mensen van buiten het RAS-gebied. Dus neem gerust iemand mee. En voor wie niet weet waar je bij oud Hollandse spelletjes aan kan denken? Uiteraard zal het dambord, de sjoelbak, levend ganzenbord, diverse blikken, ringen, koek en genoeg eieren niet ontbreken. Wat er nog meer op het programma staat? Daar komen geïnteresseerden maar op een manier achter. Tot ziens bij ’t RAShuys; Giezenstraat 3 in Roderesch!

Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail info@rashuys.nl of telefonisch 050-5010656.

Facebooktwitterby feather