Rommelmarkt voor ‘t RAShuys

Nog op zoek naar een activiteit voor zaterdagmiddag 25 mei a.s.? Wat te denken van een bezoekje aan de rommelmarkt bij ’t RAShuys: het dorpshuis van Roderesch, Alteveer en Steenbergen. Van 13.00 tot 16.00 uur kun je struinen over de markt. Niet alleen leuk, ook erg nuttig, want de opbrengst gaat 100% naar ’t RAShuys.

Rommelmarkt 't RASHuys

Inwoners uit het RAS-gebied zijn gevraagd spullen te doneren voor deze rommelmarkt. Draagt jij ’t RAShuys ook een warm hart toe? Kom dan gezellig langs. Hopelijk ga je niet met lege handen naar huis. Daarnaast wordt het ook op prijs gesteld wanneer je extra spullen inbrengt. Deze kunnen zaterdag 25 mei tussen 9.00 en 11.00 uur gebracht worden: Giezenstraat 3 in Roderesch. Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail info@rashuys.nl of telefonisch 050-5010656.

Facebooktwitterby feather