Idyllisch? Jazeker; kerstmarkt in ‘t RAShuys

Voor de 3de keer op rij was ’t RAShuys op 14 december van 18.00 tot 23.00 uur omgetoverd tot een idyllische indoor kerstmarkt. Met de 11 kramen, diverse kerstbomen, gezellige aankleding, hulp van vrijwilligers en muzikale omlijsting was het voor bezoekers; jong & oud erg sfeervol.

Idyllische kerstmarkt 't RAShuys

Er was van alles te zien en te koop. De Ghana werkgroep stond er met boeken en platen. Ook kon je bij hen een mooi bloemstuk winnen. Wat was er zoal nog meer te zien: cupcakes, taarten, allerlei gebreide spullen, kerstspulletjes, vogeltaarten, kerststukjes en lekkere thee. Dagbesteding het Stekje verkocht wederom mooie zelfgemaakte spulletjes. Net als voorgaande jaren traden de RAS-zangers meerdere malen met verschillende leuke kerstliedjes op. Ook de glühwein en de kerststol ontbraken niet. Kortom een geslaagde kerstmarkt en voor herhaling vatbaar.

Nieuwsgierig naar hoe het was? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina www.facebook.com/RAShuys .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterby feather