Dat wordt smullen: workshop Paastaart maken

Woensdagavond 21 maart start om 19.30 uur een gezellige, creatieve en leerzame workshop in ‘t RAShuys. Onder enthousiaste begeleiding worden smakelijke Paaskunstwerken gemaakt. Voor €25,00 p.p. gaan de deelnemers gegarandeerd met een mooie lekkere Paastaart naar huis. Taart Talitha Hommes

Er wordt met verschillende vullingen, vormen en bekleding gewerkt. De deelnemers kunnen kiezen uit een basistaart van chocolade of vanille (neutrale basis). Vervolgens gaan ze met fondant of een spuitzak aan de slag en wordt het geheel afgewerkt met smakelijke en vrolijke paasdecoraties. Met twee inspirerende taarten als voorbeeld kan iedereen zijn eigen creativiteit kwijt, ook wanneer je nog geen ervaring hebt. Om er zeker van te zijn dat de Paastaart heel thuis komt wordt er voor een transportdoos gezorgd. De taart kan je overigens invriezen, zodat je met Pasen een heerlijke taart op tafel hebt!

Jaren terug begon Taltiha Hommes uit nieuwsgierigheid taarten te bakken en inmiddels kan gesproken worden over een uit de hand gelopen hobby. Vele RAS-ers en mensen uit de omgeving kennen de smakelijke kunstwerken van Talitha inmiddels. Met veel toewijding maakt zij op bestelling persoonlijke taarten. Haar ervaring, kennis en het plezier dat zij eraan beleeft wil zij graag met de deelnemers delen. Wil je meer weten over de bakkunsten van Talitha Hommes neem dan een kijkje op haar website.

Deelnemers wordt gevraagd om zich voor 17 maart a.s. op te geven en zelf – indien mogelijk – een eigen deegroller mee te nemen. Opgeven kan via online reserveringen of door te bellen of te mailen naar: info@rashuys.nl | 050-5010656.

Graag bij opgave de volgende zaken doorgeven:

  • of je wel/geen eigen deegroller mee neemt
  • of je een chocoladetaart of vanilletaart (neutrale basis) als basis wilt
  • met hoeveel personen je komt

————————————————————————————————————————-

Tip!: Neem gelijk je stemkaart mee, want ‘t RAShuys is één van de stemlokalen.