Variatie aan de muur

Kunstenaar Annelies de Heer uit Niebert, de nieuwe RAS-exposant van ’t RAShuys brengt persoonlijke variatie aan de muur. Ze maakt gebruik van verschillende materialen, schildert vooral in opdracht van klanten en past diverse technieken toe. Geïnteresseerden kunnen op afspraak of tijdens een van de activiteiten in het dorpshuis haar kunstwerken bewonderen.

                                         

De kunstwerken verraden dat zij een voorliefde voor het dierenrijk heeft. Porselein, aardewerk, tegels en tegeltableaus worden al meer dan 25 jaar omgetoverd tot persoonlijke kunstwerken. Daar heeft ze na enige tijd ook hout aan toegevoegd. En op verzoek van klanten beschildert zij ook allerlei serviesgoed, werkt ze vanaf een foto met soft pastel of creëert ze een van haar specialiteiten; een gepersonaliseerde wandtegel of tegeltableau. Vanuit haar atelier De Lindenborg werkt ze gepassioneerd aan de kunstwerken. De samenwerking tussen haar en haar klanten heeft ervoor gezorgd dat haar werk inmiddels al over de hele wereld verspreid is, van Amerika tot aan China en Australië toe.

Nieuwsgierig naar haar werk? Annelies vertelt graag persoonlijk over haar werk. Neem voor meer informatie en een exclusieve rondleiding contact met haar op via 06-21846310 of mail naar info@lindeborg.nl . Of controleer de activiteitenagenda van ’t RAShuys en check wanneer de deuren open zijn. Bij twijfel kan je altijd even bellen: 050-5010656.

Meer over Annelies en haar kunst is te lezen onder RAS-expo.