Walking diner; een heerlijke verrassing     

Wat voor de deelnemers begon als een groot vraagteken eindigde voor de organisatie in een warm applaus. Walking diner, georganiseerd door ’t RAShuys, van zaterdag 14 oktober jl. was een sfeer- en smaakvol succes. Het mooie weer speelde daar zeker een rol in, maar het waren vooral de verrassende eetlocaties, de mooie wandeling en het fijne gezelschap van 32 sportieve lekkerbekken die er een succes van maakten.

 Walking diner - sfeerverslag 14/10/17Een kort verslag van een deelnemer
“Na een centraal ontvangst in ’t RAShuys met koffie, thee en knabbels gingen we op pad. De route ging via Alteveer, Mensingebos en langs het ven naar de Blakervelderhoeve. Daar kregen we ons voorgerecht: lekkere mosterdsoep, met droge worst, bosui, stokbrood en kruidenboter.

Walking diner - sfeerverslag

 

Heel bijzonder om tussen de dieren van dit voorgerecht te kunnen genieten. Daarna ging de tocht naar Nieuw-Roden: via ’t Oelepad richting Hullenweg en vandaaruit door de nieuwbouw en langs het hertenkamp naar de Italiaan Monte Rosa in Nieuw-Roden. Van te voren waren de keuzes van de gerechten al doorgegeven, zodat we snel onze heerlijke pizza’s en pasta’s konden nuttigen.

Om kwart voor negen ging de tocht verder richting Zevenhuisterweg, Middendrift, Kaatsweg en uiteindelijk belandden we bij het huis van ‘Hassan’ in Roderesch (de bok van Johnny van der Velde). In zijn gezellige schuur kregen we koffie, thee en wat lekkers erbij plus het toetje natuurlijk: een spetterende ijstaart van Herberg van Es. Het was een zeer geslaagde Walking diner. Voor herhaling vatbaar dus!”

————————————————————————————————————————

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk snel op onze Facebookpagina voor de foto’s van deze Walking diner.