Klaverjasavond(en) in ‘t RAShuys

Met vrienden een gezellig potje klaverjassen tot in de late uurtjes staat meestal garant voor een geslaagde avond. Of dit ook zo met andere RAS’ers is, was nog maar de vraag. De klaverjasavond in april en tijdens het RAS-feest hebben daar antwoord op gegeven; “Ja, dat is gezellig en smaakt naar meer. Niet te vaak maar het liefst wel structureel.” Aan dit verzoek geeft ‘t RAShuys maar al te graag gehoor. De eerst volgende klaverjasavond staat gepland op vrijdag 6 oktober van 20:00 uur tot 23:30 uur. De deuren van het dorpshuis gaan om 19:45 uur open.   

Klaverjassen in 't RAShuys

Gezelligheid en plezier staat voorop, maar een gezonde dosis competitiedrang mag er ook zijn. Of je nou wel of geen ervaring met klaverjassen hebt, iemand met een boel geluk bent, veilig of ‘leep’ speelt; iedereen is welkom. De ‘RAS-echte’ klaverjasspelers leggen jou – als jij daar om vraagt – de spelregels graag nog een keer uit. En wie weet heb jij de laatste troef in handen en ga jij er met een leuke (vlees)prijs vandoor. Ben jij 6 oktober verhinderd? Noteer dan ook alvast zaterdag 2 december in je agenda; zelfde tijd, plaats en condities.

Jong en oud kunnen voor maar €2,00 p.p. aan de klaverjasavond meedoen. Je krijgt daarvoor een sfeervolle omgeving, een gratis kop koffie of thee en er zijn leuke (vlees)prijzen te winnen. De rest is aan de deelnemers. Wie neem jij mee om er een gezellige avond van te maken? Opgeven is niet nodig.