Murphy’s Pub-Quiz

Vrijdag 7 april wordt er om 20.00 uur voor de vijfde keer een quizavond georganiseerd! Vanaf 19.45 uur zijn onze deuren open en is iedereen van harte welkom!

Murphy's Pub-Quiz

Murphy’s Quiz in het kort
Een Murphy’s Quiz is een algemene en avondvullende kennisquiz met diverse vragen, een muziekronde en een fotoronde. De quiz vindt plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal 5 personen.

Deelname
Deelname € 2,00 p.p., inclusief een kop koffie of thee.
Hou je van quizzen en een gezellige avond: stel dan een team samen en doe een keertje mee! Je kunt je ook individueel opgeven. Graag willen we iedereen vragen om zich (als team of individueel) voor 5 april a.s. even op te geven. Dit kan per mail via info@rashuys.nl of door te bellen met 050-5010656.

Wij zien jullie graag op 7 april 2017.
Team ‘t RAShuys

Facebooktwitterby feather