Muzikaal knutselavontuur

Het is (bijna) voorjaarsvakantie en dat betekent bijkomen van school en leuke dingen doen. En dat kan, op 23 februari van 13:30 tot 16:00 uur in ’t RAShuys. Tamar van De Rode Koffer uit Roden neemt je mee in een muzikaal verhaal waarin jezelf de hoofdrol speelt: met je eigen stem en zelf geknutselde muziekinstrument. Doe je mee?

Muzikaal knutselavontuur

Kinderen van 3 tot 10 jaar zijn uitgenodigd om zich in een muzikaal knutselavontuur te storten. Ze starten met ranja en iets lekkers om elkaar eerst een beetje te leren kennen. Vervolgens gaan ze hun eigen muziekinstrument knutselen. Na het spelen en rennen in de pauze is het tijd voor het muzikaal avontuur. Er wordt een mooi verhaal verteld die de kinderen met eigen stem en zelfgemaakte instrument samen tot leven brengen. Zo leren ze spelenderwijs dat muziek je helpt dingen te zien, te voelen en zelf onderdeel te worden van het verhaal. De dag wordt afgesloten met ranja en iets lekkers. Wie weet hebben de kinderen de smaak zo goed te pakken dat de ouders en verzorgers bij het ophalen nog een toegift krijgen…

Dus heb je donderdag 23 februari a.s. nog niets te doen in de Voorjaarsvakantie, kom dan gezellig langs. Kosten zijn €3,50. Opgeven kan tot 21 februari via info@rashuys.nl of door te bellen met 050-5010656.


Programma
13:30 uur – Ontvangst met ranja & lekkers
14:00 uur – Je eigen instrument knutselen
14:30 uur – Pauze en even spelen/rennen
15:00 uur – Ontdek je muzikale talent in een leuk avontuur
15:30 uur – Afsluiting met ranja & lekkers
16:00 uur – Ouders/verzorger kunnen kinderen ophalen

*Wil je meer weten over De Rode Koffer? Kijk dan snel op de website van Tamar.